Polityka prywatności

Dane zbierane podczas rejestracji

Dokonywanie sprzedaży za pośrednictwem serwisu internetowego dostępnego pod adresem www.greengo.pl wymaga przejścia procedury rejestracyjnej. Podczas pierwszego etapu zostaniesz poproszony o podanie adresu email oraz hasła, które będą stanowić Twój identyfikator w sklepie. Aby uzyskać możliwość dokonywania transakcji i tym samym aktywować w pełni swoje konto niezbędne będzie także podanie kompleksowych danych na temat Twojej firmy oraz przesłanie wymaganych dokumentów rejestracyjnych.

Dane zbierane automatycznie

Nasz serwis wykorzystuje narzędzie Google Analytics służące do monitorowania ruchu na witrynie. Podczas Twojej wizyty na stronie internetowej, automatycznie zbierane będą takie dane jak: typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

Wykorzystywanie danych osobowych

Wszelkie dane osobowe zebrane podczas procedury rejestracyjnej i aktywowania konta użytkownika wykorzystane będą wyłącznie do umożliwienia logowania się do naszego systemu oraz do umożliwienia dokonania transakcji sprzedaży i odbioru towaru. Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania Ci naszego Newslettera. W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

Wprowadzanie zmian w danych osobowych

Ze względu na bezpieczeństwo transakcji dokonywanie zmian dotyczących podstawowych danych firmy wymaga kontaktu z przypisanym każdemu klientowi konsultantem handlowym. Dodatkowo w przypadku tego typu zmian możesz zostać poproszony o ponowne przesłanie zmienionych dokumentów rejestrowych. Dane dotyczące adresu wysyłki możesz zmieniać samodzielnie na stronie po zalogowaniu i przejściu do zakładki „Moje konto >Dane firmy”.

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

Przechowywanie danych osobowych

Dane przechowywane są zgodnie z wymogami bezpieczeństwa określonymi w przepisach o Ochronie Danych Osobowych i są zabezpieczone przed wglądem osób trzecich.

Zmiany naszej polityki prywatności

Spółka Teletorium zastrzega sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.